Skip to content

Nya Ansikten: W&I “Love Divine(Straydays Remix)” – Drömsk electropop från Södermalm

29 Apr, 2013

Fick jag gissa skulle jag tro att det är vanligare med pop- och rockartister som övergår till att komponera filmmusik än tvärtom. Men i duon W&I från Stockholm är bakgrunden helt och hållet filmisk. Ola Wilhelm Tappert och Sandra Windahl har bägge sysslat med musikskapande inom film och reklam; Tappert under arbetsnamnet Underton, Windahl i produktionsteamet Juno Belle som också gjort några försök med drömpop. De delar nu studio under samlingsnamnet Plitch Production med högsäte på Södermalm.

Utöver huvudsysslan med att förse oss med ljud utan att vi tänker på vilka som står bakom dem bildar Tappert och Windahl alltså duon W&I, som spelar en drömsk electropop med varm sång och böljande syntar. Singeln “Love Divine” släpptes tidigare i år, och nyligen släpptes en remix som ger den lite extra skjuts. Och kanske är det skivor och turnéer som de framledes kommer att kränga istället för läsk, kläder och annat.

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: