Skip to content

Nya Ansikten: W&I ”Love Divine(Straydays Remix)” – Drömsk electropop från Södermalm

29 april, 2013

Fick jag gissa skulle jag tro att det är vanligare med pop- och rockartister som övergår till att komponera filmmusik än tvärtom. Men i duon W&I från Stockholm är bakgrunden helt och hållet filmisk. Ola Wilhelm Tappert och Sandra Windahl har bägge sysslat med musikskapande inom film och reklam; Tappert under arbetsnamnet Underton, Windahl i produktionsteamet Juno Belle som också gjort några försök med drömpop. De delar nu studio under samlingsnamnet Plitch Production med högsäte på Södermalm.

Utöver huvudsysslan med att förse oss med ljud utan att vi tänker på vilka som står bakom dem bildar Tappert och Windahl alltså duon W&I, som spelar en drömsk electropop med varm sång och böljande syntar. Singeln ”Love Divine” släpptes tidigare i år, och nyligen släpptes en remix som ger den lite extra skjuts. Och kanske är det skivor och turnéer som de framledes kommer att kränga istället för läsk, kläder och annat.

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: