Skip to content

Nya Ansikten: Roads & Rivers “Dusty Feet On Evening Grass” – Fab Three från Skellefteå

9 May, 2013

R&R_Press_3

Spotify: Roads & Rivers Dusty Feet On Evening Grass
Ibland är man inte så snabb. Och jag måste erkänna att det tog ett par påstötningar innan jag ens lyssnade på Roads & Rivers. Men jag är glad att jag tog tag i det till slut. Deras musik beskrivs som en blandning av indie, folkrock och country/bluegrass, och inte minst stämsång. Egentligen har jag ganska svårt att vara specifik på genre här, men om du tänker dig de minst flummiga numren på The Beatles Revolver eller The White Album med några countrystänk så kanske sanningen är i närheten.

Alla tre medlemmarna – Anthon Johansson, Samuel Granlund och Nils Larsson –  bidrar med låtar till debutalbumet Dusty Feet On Evening Grass, vilket förmodligen i sin tur bidrar till den varierade upplevelsen. Faktum är att Skellefteå var indiepopens mittpunkt en gång i tiden. Även om medlemmarna i Roads & Rivers numera bor i Stockholm är ändå kulturarvet väl förvaltat.

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: