Skip to content

Nya Ansikten: Roads & Rivers ”Dusty Feet On Evening Grass” – Fab Three från Skellefteå

9 maj, 2013

R&R_Press_3

Spotify: Roads & Rivers Dusty Feet On Evening Grass
Ibland är man inte så snabb. Och jag måste erkänna att det tog ett par påstötningar innan jag ens lyssnade på Roads & Rivers. Men jag är glad att jag tog tag i det till slut. Deras musik beskrivs som en blandning av indie, folkrock och country/bluegrass, och inte minst stämsång. Egentligen har jag ganska svårt att vara specifik på genre här, men om du tänker dig de minst flummiga numren på The Beatles Revolver eller The White Album med några countrystänk så kanske sanningen är i närheten.

Alla tre medlemmarna – Anthon Johansson, Samuel Granlund och Nils Larsson –  bidrar med låtar till debutalbumet Dusty Feet On Evening Grass, vilket förmodligen i sin tur bidrar till den varierade upplevelsen. Faktum är att Skellefteå var indiepopens mittpunkt en gång i tiden. Även om medlemmarna i Roads & Rivers numera bor i Stockholm är ändå kulturarvet väl förvaltat.

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: