Skip to content

Spotify-listor

Info: När du klickar på en spel-lista nedan och den öppnas i Spotify, så klicka på “Subscribe” ovanför listan på alla låtar som listan innehåller. Då läggs den sist i menyn till vänster(där du ev. har andra listor) så du lätt kan hitta den även senare. Ta tag i listan och flytta den uppåt om du vill ha den mera lättillgänglig.

Backtrack of the day 2013
Backtrack of the day 2012
Backtrack of the day 2011
Spellistan med alla “Backtrack of the day” drar igång när du klickar på länken ovan! Vad väntar du på…?!

The Complete Bucket List
Spellistan som bara växer och växer. Allt från fredagslistorna som återfinns på Spotify. Blandade stilar, blandade känslor. Som ditt nya blandband, ungefär.

“Alla” utgivna album 2012
Spellistan med “alla” utgivna album under år 2012, åtminstone ruggigt många av dom(500+). Nya läggs till kontinuerligt vartefter dom ges ut. Skulle något ha missats, larma gärna. Men kom inte och påstå att du inte fått chansen att lyssna in dig på något nytt…

Class of ’13
De 100 bästa låtarna från 2013. Missa inte inlägget med hela listan där en tredjedel av artisterna exklusivt för Songs for Whoever berättar om sin egen låt!

Class of ’12
Russinen ur kakan. De bästa låtarna från 2012 jag har sprungit på när jag kör spellistan ovan på random.

Greatest Grooves!
Det jag själv helst sitter och nickar med huvudet i takt till, hemma, på jobbet, i en bar eller i bilen. Domineras av relativt udda 60-, 70- och 80-tals soul och funk, kryddat med reggae, coola soundtracks, bossanova och annat.

Powerpop Classics
Listan som är Créme de la Créme. De ljusast skinande pärlorna från powerpopens guldår under 70- och 80-talet. Finns inte en refräng du inte kan sjunga med i.

Klackarna i taket från under bordet!
Tillhör du, precis som jag, de som tröttnat på att partylåtar alltid ska innebära “It’s Raining Men” och “I’m So Excited”? Som får magsår av mainstreamhouse för Stureplans stekare? Som inte dansar utan anledning. En anledning som stavas s-v-ä-n-g? Bra. Då provar också du min partajlista. Glöm inte att vara artig när du bjuder upp.

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: