Skip to content

Säkert! ”Ditt kvarter”, 2007

12 augusti, 2011

Lyssna på Spotify: Säkert! ”Ditt kvarter”
Vissa kan ha svårt för Annika Norlins lite medvetna sävlighet och dialekt, men tveklöst har hon hittat en egen nisch för sina nakna och självutlämnande låtar. Horder av unga kvinnor(och män) relaterar till hennes texter och har hittat en vän att lyssna på när livet är mörkt och jobbigt. Eller för att bara må bättre i vetskapen att det finns någon som har det värre.

Svartsjukeballaden ”Ditt kvarter” kanske passar allra bäst för den nyligen dumpade som ett soundtrack till den där höstpromenaden när gulbruna löv blåser runt fötterna och tankarna virvlar i skallen, men där har vi väl alla någon gång varit. Bara för att man inte vill tillbaka dit så behöver ju inte det hindra att man gör ett besök.

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: