Skip to content

Säkert! “Ditt kvarter”, 2007

12 Aug, 2011

Lyssna på Spotify: Säkert! “Ditt kvarter”
Vissa kan ha svårt för Annika Norlins lite medvetna sävlighet och dialekt, men tveklöst har hon hittat en egen nisch för sina nakna och självutlämnande låtar. Horder av unga kvinnor(och män) relaterar till hennes texter och har hittat en vän att lyssna på när livet är mörkt och jobbigt. Eller för att bara må bättre i vetskapen att det finns någon som har det värre.

Svartsjukeballaden “Ditt kvarter” kanske passar allra bäst för den nyligen dumpade som ett soundtrack till den där höstpromenaden när gulbruna löv blåser runt fötterna och tankarna virvlar i skallen, men där har vi väl alla någon gång varit. Bara för att man inte vill tillbaka dit så behöver ju inte det hindra att man gör ett besök.

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: