Skip to content

Eef Barzelay ”The girls don’t care”, 2008

8 november, 2011

Lyssna på Spotify: Eef Barzelay ”The girls don’t care”
Han må se ut som om han nyss klev ur den tygmärkesdekorerade  studentoverallen från KTH, men Eef Barzelay var under åren i alt-country-bandet Clem Snide språkrör för världens alla losers, och besitter fortfarande en förmåga att sätta fingret på hur saker och ting kunnat gå så snett som dom gör.

Många gånger vill artister göra det lite för svårt i jakten på att göra något annorlunda, vilket givetvis ofta också ger ett bra resultat. En passning till detta är slutet på låten när bandet rockar loss dom sista takterna och sedan blir ”påminda” om temat, typ ”ok, nu fattar alla, det räcker…”. Men varför krångla till det i onödan när ”the girls just want a sweet melody”?

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: