Skip to content

Dinosaur Jr “Out there”, 1993

29 Nov, 2011

Lyssna på Spotify: Dinosaur Jr “Out there”
Den som är svag för lite gnällig Neil Young-sång men vill ha lite mer taggtråd kanske ska höra upp här. J Mascis hade hållit igång Dinosaur Jr i några år och när hans pappa dog blev det inspirationen till ”Out there” från Where you been 1993, och samtidigt deras riktiga genombrott i MTV för grungegenerationen.

 J Mascis var lika bra på att riva av ett distat gitarrsolo som hans hår numera är grått och långt. Däremot hade hans sångröst inte tagit honom långt i talangjakter som True talent eller Idol. Men om vi vänder på det så kan vi konstatera att dom riktiga talangerna inte behöver jagas fram. Hellre en talang som blir gråhårig än en talang som ger en gråa hår. Gammalt rock-ordspråk.

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: