Skip to content

Madonna “Swim”, 1998

21 maj, 2012

Lyssna på Spotify: Madonna ”Swim”
Ofta hyllad för sin förmåga att förnya sig har Madonna ärligt talat inte haft så mycket kul för sig senaste decenniet eller så. Hon har blivit för stor för sitt eget bästa, och det som en gång resulterade i nydanande succé har för det mesta känts som krystade försökt till att ruska liv i en karriär på väg in i dvala.

Det sista riktigt bra som hon gav ut var albumet Ray of light 1998, ett album som inte bara mynnade ut i en video som innehöll Bingolotto-klipp med Loket, utan som också visade en ny sida av Madonna. Mer elektroniska beats och loopar, mindre Evita-musikal, iscensatt av William Orbit. I ”Swim” möter gitarrpop trip-hop, och är hennes bästa låt sedan ”Dress you up”.

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: