Skip to content

Pet Shop Boys ”Love comes quickly”, 1986

31 maj, 2012

Lyssna på Spotify: Pet Shop Boys ”Love comes quickly”
Till skillnad från “West End girls” som spelas med uttjatat jämna mellanrum i radions alla kanaler så får man göra en ansträngning på egen hand för att få höra min favorit, ”Love comes quickly”. Förstår faktiskt inte varför vissa låtar glöms bort av radions musikredaktörer, medan dom väljer att lägga allt krut på andra.

Jag köpte denna tolvtummare och spelade nog B-sidans Disco Mix av ”That’s my impression” minst lika mycket(Jag undrar hur många olika blandband som innehöll dessa båda låtar?). När allt kommer omkring är det ”Love comes quickly” som står mig närmast. Mig och mitt åttiotals blonda syntlugg. Samt dom stora tjocka glasögonen med metallbågar.

Nostalgisk, moi?

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: