Skip to content

Pet Shop Boys ”Love comes quickly”, 1986

31 May, 2012

Lyssna på Spotify: Pet Shop Boys “Love comes quickly”
Till skillnad från “West End girls” som spelas med uttjatat jämna mellanrum i radions alla kanaler så får man göra en ansträngning på egen hand för att få höra min favorit, ”Love comes quickly”. Förstår faktiskt inte varför vissa låtar glöms bort av radions musikredaktörer, medan dom väljer att lägga allt krut på andra.

Jag köpte denna tolvtummare och spelade nog B-sidans Disco Mix av ”That’s my impression” minst lika mycket(Jag undrar hur många olika blandband som innehöll dessa båda låtar?). När allt kommer omkring är det ”Love comes quickly” som står mig närmast. Mig och mitt åttiotals blonda syntlugg. Samt dom stora tjocka glasögonen med metallbågar.

Nostalgisk, moi?

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: