Skip to content

Ny singel: Pontus De Wolfe “Kärleken Har Ingen Tanke På Oss”

3 Jun, 2014


LYSSNA VIA WiMP

Maj månads övergång mot juni. Kalendrarnas yttersta påfrestning. Varför ska allt plötsligt ske under några få veckor? Tiden räcker inte riktigt till för tillfället, men om vissa ting måste några väl valda rader bara skrivas, trots att det får bli korthugget.

Slog igång mångsysslaren Pontus De Wolfes nya sommarsingel “Kärleken Har Ingen Tanke På Oss” mest för att liksom bara kolla av. Man kan ju missa något. Och vilken jädra tur att jag kollade av, för nu har den rullat på repeat varenda dag, och jag kan ärligt talat inte tänka mig en dag utan att höra den. Hur skulle det se ut? Varje realist begriper förstås att dagen kommer då det är dags att gå vidare, men som det nu är kommer det inte att inträffa på den här sidan midsommar.

Från det korta introbasriffet(jag kan bara inte sätta fingret på vilken gammal funklåt det kommer från…) blev denna charmiga popsång en stor, stor favorit. Det är som om Di Leva hade gett sig på “Drive My Car” eller “Day Tripper” och kramat ur alla deras ljuvligaste safter. Många skulle hävda att tre och en halv minut är det perfekta formatet för en popsång, men i “Kärleken Har Ingen Tanke På Oss”-fallet ter det sig alldeles för kort. Beroendeframkallande.

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: