Skip to content

Ny Video: Generalerna ”Kvartifem”

26 september, 2013

Sedan jag skrev om Örebros punkpoppande stämningshöjare Generalerna i våras har hjulen snurrat allt fortare för bandet. Skivkontrakt blev signat innan sommaren, och debutalbumet Gator Från Förr är planerat att släppas i januari. För bara några veckor sedan släpptes singeln ”Kvartifem”, en historia med en sanslös bakgrund som ni kan läsa mer om i mitt förra inlägg. Till låten har även en video spelats in, något som tvingades ske på mindre än nolltid på grund av tidsbrist mellan andra åtaganden. Resultatet blev lika energiskt som deras musik.

From → Musiktips, Nyheter

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: