Skip to content

Ny Video: David Josephson “Oavslutade Liv”

29 May, 2014

Tidigare i våras skrev jag om den Berlinbaserade David Josephson som skriver och sjunger svensk pop, sin tyska bas till trots. Först släpptes singeln “Drömmaskinen” följd av den sprittande “Moln På Vift”. Nu har en video släppts till den lite mer allvarsamma och livsbejakande “Oavslutade Liv” som ytterligare försmak till hans andra album, och den skäms inte för sina John Cale-influenser. Josef Zackrisson som bl.a. spelat med Lars Winnerbäck och Perssons Pack har producerat albumet Drömmaskinen, releasedatum 10 juni.

From → Musiktips, Nyheter

One Comment
  1. En bra musik tycker jag 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: