Skip to content

Ron Sexsmith “Believe it when I see it”, 2011

4 Aug, 2011

Lyssna på Spotify: Ron Sexsmith “Believe it when I see it”, 2011 Keruben från Toronto är ansedd som en av dom bästa låtskrivarna i sin generation och har bevisat det på album efter album i snart 20 år. Kvaliteten är lika hög på nya albumet “Long player Late bloomer”. Skivan är producerad av stjärnproducenten Bob Rock och Ron har i intervjuer medgett att tanken var att göra det hela lite mer “listvänligt”.

Självklart blir det inga hits denna gång heller, hur mycket han än förtjänar det, men vi kan glädja oss åt att mannen aldrig viker ner sig. Denna låt framförde han för bara några veckor sedan i TV4 Nyhetsmorgon.

PS. Moneybrother gjorde en svensk version av hans gamla “Clown in broad daylight” som “Pajas på timlön”. DS.

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: