Skip to content

Hercules and Love Affair ”Painted eyes”, 2011

20 augusti, 2011

Lyssna på Spotify: Hercules and Love Affair ”Painted eyes”
Andy Butler har omgett sig med gästsångare på sina disco-, pop- och houseinfluerade elektronikaalster, bl.a. Antony Hegarty(Antony & The Johnsons) i singeln ”Blind” från debuten 2008. ”Painted eyes” från ”Blue songs” gavs ut som singel tidigare under 2011 och faller någonstans mellan en Sylvester-dänga och den coola filmmusiken från gängfilmen ”The Warriors”.

Den lite typiskt androgyna sången står venezuelanen Aerea Negrot för, numera baserad i Berlin. Hon påminner också lite om Nico slår det mig. Bli inte bekymrad över omslaget som ser ut som nån samling sånger av gregorianska munkar. Det går definitivt att dansa till detta, och vill man hellre betrakta den som poplåt är det också helt gångbart.

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: