Skip to content

Sam Phillips ”I need love”, 1994

17 oktober, 2011

Lyssna på Spotify: Sam Phillips ”I need love”
Jag har tappat räkningen på hur många låtar som spelats in med titeln “I need love”. LL Cool J, Julie Miller, Deep Purple, you name it. Men det finns en som är att föredra, även om Julie Miller också gör rätt för alla lyssnare hon kan locka till sig.

En helt ny karriär fick Leslie Ann Phillips när hon lade ner den kristna popkarriären och istället i par med T-Bone Burnett gav ut rockskivor under namnet Sam Phillips, ej att förväxla(om det nu ens är möjligt) med Sun-legenden som upptäckte Elvis.

”I need love” är det plötsliga uppvaknandet från en kvinna som just insett att hon levt med en tölp och förtjänar bättre. Refrängen sköljer över en som en tidvattenvåg, mycket tack vare Sam Phillips’ egen mångdubblerade stämma.

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: