Skip to content

Over The Rhine “All I ever get for Christmas is blue”, 2007

23 Dec, 2011

Lyssna på Spotify: Over The Rhine “All I ever get for Christmas is blue”
När musikmagasinet Paste Magazine 2006 rankade världens bästa då levande låtskrivare så hamnade äkta Ohio-paret Karin Bergquist och Linford Detweiler på plats 74. Duon har gjort ett antal högklassiga album under 20 år och däribland två stycken julalbum.

Snow angels från 2007 bestod av nästan uteslutande egna kompositioner, flertalet av vilka borde ha mer speltid fram till julhelgen. ”All I ever get for Christmas is blue” är en vacker, jazz-aktig liten singer-songwriter-pärla, kanske en klen julklapp för dom ensamma men ändå bättre än att bara sitta med en pyntad julgran där golvet under den är tomt. Låttiteln är förstås en ordlek med Mariah Carey’s “All I want for Christmas is you”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: