Skip to content

Primal Scream feat. Kate Moss ”Some velvet morning”, 2003

2 april, 2012

Lyssna på Spotify: Primal Scream feat. Kate Moss ”Some velvet morning”
Bara det faktum att Kate Moss är i närheten av en mikrofon borde få en del frågetecken att ploppa upp. Men det är faktiskt inte en så dum version av Lee Hazlewoods och Nancy Sinatras gamla duett. Den som inte är alltför naiv fattar ju att Kate inte har tilldelats en sångstämma i stil med Whitney, Mariah eller Céline. Inte heller som Nancy. Hon till och med viskar fram stora delar av låten, kanske medvetet efter förutsättningarna.

Den ”Some velvet morning” vi hör här togs med på samlingen Dirty hits 2003, men låten hade redan året innan funnits med på den halvdana Evil heat. Hade dom tagit med den här fräscha versionen redan på albumet och kört ut den på singel så vete fåglarna om dom inte hade haft lite större lycka. Indiediscots största floorfiller finns här för dig.

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: