Skip to content

Primal Scream feat. Kate Moss “Some velvet morning”, 2003

2 Apr, 2012

Lyssna på Spotify: Primal Scream feat. Kate Moss “Some velvet morning”
Bara det faktum att Kate Moss är i närheten av en mikrofon borde få en del frågetecken att ploppa upp. Men det är faktiskt inte en så dum version av Lee Hazlewoods och Nancy Sinatras gamla duett. Den som inte är alltför naiv fattar ju att Kate inte har tilldelats en sångstämma i stil med Whitney, Mariah eller Céline. Inte heller som Nancy. Hon till och med viskar fram stora delar av låten, kanske medvetet efter förutsättningarna.

Den “Some velvet morning” vi hör här togs med på samlingen Dirty hits 2003, men låten hade redan året innan funnits med på den halvdana Evil heat. Hade dom tagit med den här fräscha versionen redan på albumet och kört ut den på singel så vete fåglarna om dom inte hade haft lite större lycka. Indiediscots största floorfiller finns här för dig.

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: