Skip to content

LCD Soundsystem “Daft Punk is playing at my house”, 2005

11 Jul, 2012

Lyssna på Spotify: LCD Soundsystem “Daft Punk is playing at my house”
Vore inte det alla tonåringars drömpartaj? Att ens egen favoritartist spelade i vardagsrummet. Man slänger ut alla möblerna i garaget och varenda slyngel i närområdet har plankat in. En tunna med bärs tappas ur i köket. Vilket jädra drag det skulle
bli. Tills polisen dök upp.

Men drömma får man. Om James Murphy drömmer om Daft Punk drömmer jag om att hans LCD Soundsystem kom hem till mig och spelade den här låten. Skulle det vara den ljudmässiga motsvarigheten till dom där uppställda speglarna framför och bakom där man ser sin spegelbild i all oändlighet?

Jag erkänner motvilligt att jag inte är tonåring längre. Men jag skiter i att den delen av min ungdom redan passerat, mina drömmar kan ingen ta.

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: