Skip to content

LCD Soundsystem “Daft Punk is playing at my house”, 2005

11 juli, 2012

Lyssna på Spotify: LCD Soundsystem ”Daft Punk is playing at my house”
Vore inte det alla tonåringars drömpartaj? Att ens egen favoritartist spelade i vardagsrummet. Man slänger ut alla möblerna i garaget och varenda slyngel i närområdet har plankat in. En tunna med bärs tappas ur i köket. Vilket jädra drag det skulle
bli. Tills polisen dök upp.

Men drömma får man. Om James Murphy drömmer om Daft Punk drömmer jag om att hans LCD Soundsystem kom hem till mig och spelade den här låten. Skulle det vara den ljudmässiga motsvarigheten till dom där uppställda speglarna framför och bakom där man ser sin spegelbild i all oändlighet?

Jag erkänner motvilligt att jag inte är tonåring längre. Men jag skiter i att den delen av min ungdom redan passerat, mina drömmar kan ingen ta.

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: