Skip to content

Depeche Mode “See you”(inkl intervju), Live på Måndagsbörsen 1982

27 Aug, 2012


Det närmaste jag kan komma en beskrivning av Dave Gahan i det här klippet är “gullig”. Under det kommande dryga decenniet skulle han komma att leva en hel livstid…ja, mer än det, med tanke på att han var kliniskt död i två minuter 1996. Men den Gahan och det Depeche Mode som besökte Måndagsbörsen 1982 var fjunigare och mindre erfaret, minst sagt, att döma av hans nervositet, fortfarande långt ifrån det heroinvrak som höll på att stryka med av den där överdosen 1996.

Intervjuerna i Måndagsbörsen var alltid orsak till att skruva på sig hemma i soffan, men man får försöka att le åt det hela så gott det går. “See you” var för övrigt den bästa Vince Clarke-låt som Martin Gore skrev.

From → Live, Musiktips

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: