Skip to content

The Cure firade Robert Smiths 54-årsdag med 50-låtars spelning i Mexico City

19 May, 2013

Vet inte hur många gånger man sagt det. Men man skulle ha varit där.

När Robert Smith fyllde 54 år den 21 april hade The Cure en spelning i Mexico City som skulle bli något utöver det vanliga. Enligt Slicing Up Eyeballs fläskade de på med 50 låtar i en spelning som varade över 4 timmar, inklusive fyra extranummer varav det sista var 12 låtar långt. Då hade ändå ett jordskalv som mätte 5.9 på Richterskalan inträffat strax före!

Så här såg hela låtlistan ut, och för att inte behöva plågas mer än nödvändigt satte jag ihop alla studioversionerna av låtarna i en Spotify-lista. Det blev som en fiktiv samlingsbox över deras karriär, sånär som några saknade favoriter, men i alla fall.

Spotify: Robert Smith 54 år

Huvudset:1. “Open” 2. “High” 3. “The End of the World” 4. “Lovesong” 5. “Push” 6. “In Between Days” 7. “Just Like Heaven” 8. “From the Edge of the Deep Green Sea” 9. “Prayers for Rain” 10. “Pictures of You” 11. “Lullaby” 12. “Sleep When I’m Dead” 13. “Play for Today” 14. “A Forest” 15. “Bananafishbones” 16. “The Walk” 17. “Mint Car” 18. “Friday I’m in Love” 19. “Doing the Unstuck” 20. “Trust” 21. “Want” 22. “The Hungry Ghost” 23. “Wrong Number” 24. “One Hundred Years” 25. “End”

Extranummer 1: 26. “The Kiss” 27. “If Only Tonight We Could Sleep” 28. “Fight”

Extranummer 2: 29. “Plainsong” 30. “The Same Deep Water as You” 31. “Disintegration”

Extranummer 3: 32. “Shake Dog Shake” 33. “Cold” 34. “A Strange Day” 35. “The Hanging Garden” 36. “Fascination Street” 37. “Charlotte Sometimes” 38. “Primary”

Extranummer 4: 39. “Dressing Up” 40. “The Lovecats” 41. “The Caterpillar” 42. “Close to Me” 43. “Hot Hot Hot!!!” 44. “Let’s Go to Bed” 45. “Why Can’t I Be You?” 46. “Three Imaginary Boys” (Robert Smith solo) 47. “Fire in Cairo” (Robert Smith solo) 48. “Boys Don’t Cry” 49. “10:15 Saturday Night” 50. “Killing an Arab”

From → Musiktips

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: