Skip to content

Show Me The Body “Madonna Rocket”

3 Apr, 2019

Show Me The Body “Madonna Rocket”: Hemma i NYC ligger de här sludgepunkarna ständigt i luven på polisen som stoppar deras underradarn-spelningar när de protesterar mot att rockklubbar stängs för att ge plats åt lyxlägenheter. För att ge kidsen som inte fyllt 21 en möjlighet att uppleva levande musik på riktigt flyttar de ofta ut sina spelningar på gatorna. Inte sällan är skillnaden mellan moshpit och krigszon hårfin.

Första gången de spelade i London var ljudet så satans högt att en uppsättning av Hamlet i en intilliggande teater nästan fick avbrytas. Samma kväll brände de Union Jack under en bro och en bild som förevigade denna happening på NME’s Instagramkonto sköljdes över så av hatkommentarer att bilden togs bort för husfridens skull.

Helvete vad jag skulle vilja uppleva dem och den här låten. Helst från ett hörn av lokalen, då.

From → Musiktips, Nyheter

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: