Skip to content

Antony and The Johnsons “You are my sister”, 2005

31 Mar, 2012

Lyssna på Spotify: Antony and The Johnsons “You are my sister”
Titeln till trots hade den här låten inte kunnat sjungas in av några andra än Antony Hegarty och Boy George. Om du inte är övertygad om det, försök då föreställa dig att Mariah Carey och Céline Dion hade gjort den istället. Känns inte riktigt bra, va’?

2000-talets vackraste, bräckligaste, och kanske märkligaste, vibrato innehas av Antony Hegarty. En så speciell röst är det få människor som berikas med, och man får vara glad att den berikar oss lyssnare.

Flankerad av transa-pionjären Boy George gjorde Hegarty en av dom vackraste balladerna vi hört, och fick folk att börja gråta fast dom inte visste varför. Men det kan vara nyttigt att gråta ibland, så varför inte?

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: