Skip to content

Antony and The Johnsons “You are my sister”, 2005

31 mars, 2012

Lyssna på Spotify: Antony and The Johnsons ”You are my sister”
Titeln till trots hade den här låten inte kunnat sjungas in av några andra än Antony Hegarty och Boy George. Om du inte är övertygad om det, försök då föreställa dig att Mariah Carey och Céline Dion hade gjort den istället. Känns inte riktigt bra, va’?

2000-talets vackraste, bräckligaste, och kanske märkligaste, vibrato innehas av Antony Hegarty. En så speciell röst är det få människor som berikas med, och man får vara glad att den berikar oss lyssnare.

Flankerad av transa-pionjären Boy George gjorde Hegarty en av dom vackraste balladerna vi hört, och fick folk att börja gråta fast dom inte visste varför. Men det kan vara nyttigt att gråta ibland, så varför inte?

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: