Skip to content

Let’s Active ”Every word means no”, 1983

23 May, 2012

Lyssna på Spotify: Let’s Active “Every word means no”
Säg jangle-pop och det första jag tänker på är Mitch Easter och hans studio i North Carolina, inredd i hans föräldrars garage. Det var där som R.E.M. först spelade in ”Radio free Europe” 1981 och Peter Buck byggde upp sitt ringande gitarrsound.

Easter hade sitt eget band, Let’s Active, vid sidan av sina projekt som producent och studioinnehavare. Dom var förstås inte speciellt annorlunda jämfört med R.E.M., bortsett från att världen aldrig insåg detta.

Jag hade en kollega som hävdade att ”tre nej betyder alltid ett ja” beträffande att jaga brudar på krogen. Mitch Easter var lite mer pessimistisk i ”Every word means no”, men jag säger inte nej till att höra den gång på gång på gång.

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: