Skip to content

Let’s Active ”Every word means no”, 1983

23 maj, 2012

Lyssna på Spotify: Let’s Active ”Every word means no”
Säg jangle-pop och det första jag tänker på är Mitch Easter och hans studio i North Carolina, inredd i hans föräldrars garage. Det var där som R.E.M. först spelade in ”Radio free Europe” 1981 och Peter Buck byggde upp sitt ringande gitarrsound.

Easter hade sitt eget band, Let’s Active, vid sidan av sina projekt som producent och studioinnehavare. Dom var förstås inte speciellt annorlunda jämfört med R.E.M., bortsett från att världen aldrig insåg detta.

Jag hade en kollega som hävdade att ”tre nej betyder alltid ett ja” beträffande att jaga brudar på krogen. Mitch Easter var lite mer pessimistisk i ”Every word means no”, men jag säger inte nej till att höra den gång på gång på gång.

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: