Skip to content

Coldplay ”See you soon”, 1999

2 Oct, 2011

Lyssna på Spotify: Coldplay “See you soon”
Relationen till ett band som Coldplay är som vilken relation som helst. Det låter kanske en smula klyschigt, men man måste jobba på sitt förhållande. Och se, när man gräver sig förbi alla sönderspelade miljonsäljande album och listtoppande hitsinglar så finner man ytterligare anledning att leva vidare tillsammans.

”The blue room” heter en tidig 5-låtars EP från 1999 där bl.a. ”Don’t panic” fanns med, så även ”See you soon” som med tiden har vuxit till en livefavorit bland fansen. Inte ett spår av stadiumrock, utan helt enkelt en i folktappning fingerplockad akustisk pärla.

Chris Martin har skickat ett stöttande brev till någon han håller av eller rent av den han älskar mest(före Gwyneth klev in i hans liv). Om du är ledsen och nere kan detta vara den varma filt av tröst du behöver i höstmörkret.

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: