Skip to content

#399. Randy Travis “Forever and ever, amen”, 1987

29 augusti, 2012

Lyssna på Spotify: Randy Travis ”Forever and ever, amen”
Det går inget bra nu. Randy Travis bolo har hamnat ordentligt på sniskan. Hemma i Texas blev han i torsdags arresterad för ringa misshandel när han gick emellan en kvinnlig bekant och hennes man som bråkade. På fredagen hittades hans pick-up kvaddad och övergiven på en åker. Det var bara ett par mindre incidenter i raden händelser som mer och mer börjat oroa fansen för att han ska bli countryns Pete Doherty(som dom inte har en jädra susning om vem det är, men ändå…).

Tidigare i augusti fann polisen honom liggandes naken på vägen bredvid sin Pontiac Trans Am som han nyss hade kraschat in i några betongsuggor. När dom tog honom med misstanke om att han kört påverkad, hotade han med att skjuta ihjäl dom. Han släpptes senare mot borgen i väntan på rättegång.

I februari i år när polisen hittade honom hinkandes vin i sin pick-up utanför en kyrka klarade han sig undan klammeri med rättvisan enbart tack vare att bilen var parkerad med motorn avslagen.

Men allt har inte varit skit i livet för Randy Travis. När karriären blomstrade i slutet på 80- och början av 90-talet gjorde den det med gediget producerade Nashville-dängor, kristallklar sång av en hjärtekrossare med det rätta stuket på cowboybootsen. Och vilken white trash-kvinna med nedsupen redneck-make föll inte för dom vackra löftena i ”Forever and ever, amen”? Fråga bara hans Lib Hatcher, som gifte sig med honom 1991. Fast å andra sidan skilde dom sig 2010. Efter att ha gett kvinnorna en anledning att drömma sig bort från sin vardag har han själv blivit en av männen som hans fans längtade ifrån.

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: