Skip to content

Musiktips: Jonathan Rado(från Foxygen) “Hand In Mine”/”Faces”

11 Jul, 2013

Ibland är man bara tvungen att sprida ordet. Eller namnet, rättare sagt. Lägg Jonathan Rado på minnet, om du inte redan gjort det, annars kanske du har Foxygen någonstans där bak i hjärnbarken, som jag. Foxygen är en neo-psykedelisk duo från Los Angeles som består av nämnde Rado och Sam France, och de släppte i våras det hyllade albumet We Are The 21st Century Ambassadors of Peace & Magic, en samling fräscha och dammiga, lätt experimentiella solskenspoplåtar.

I september släpper Jonathan Rado sitt första soloalbum Law And Order, och det kommer av allt att döma att bli något att se fram emot. För en månad sedan släpptes “Faces” för streaming, och igår blev även “Hand In Mine” tillgänglig. Snacka om solskenspop! Soundet påminner om 70-talets Neil Diamond, Lee Hazlewood & Nancy Sinatra och Jim Croce.

Lyssna på låtarna. Ha koll på den här mannen. Sprid ordet. Och namnet.


From → Musiktips, Nyheter

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: