Skip to content

Backtrack of the day #552: Eels “Little Bird”(från End Times, 2010)

16 Jul, 2014

LYSSNA VIA WiMP
LYSSNA VIA RARA.COM
LYSSNA VIA DEEZER

Nu så här under sommaren kommer The Bucket List att få vila lite, och vi ska njuta av att titta i backspegeln för omväxlings skull. Därför får Backtrack of the day vakna till liv igen, men i väldigt kort format som ni ser nedan. Där finns ju så oerhört många låtar att upptäcka än.

För att ingen kan låta som en amerikansk dramaserie som Mark Oliver Everett. För att han lyckas återanvända samma ackord för femtielfte gången utan att vara en kopia av sig själv. För att hans stämband tycks ha fåror från hans olycksdrabbade liv som gör att allt han sjunger låter självbiografiskt.

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: