Skip to content

Backtrack of the day – omdöpt kategori och spellistor!

18 Aug, 2013

Bara ett kort inlägg så här efter hemkomst från solsemester.

Eftersom jag skriver så mycket om ny musik numera, men ändå ibland vill kunna återkomma till låtartiklar om sådant som inte är just nytt för dagen, har jag döpt om min gamla ursprungliga kategori som hette Track of the day. Alla låtar är ju ändå återblickar i backspegeln, så titeln blev logisk: Backtrack of the day!

Från att från början ha varit en låt om dagen i nästan två år har listan hittills i år varit magrare, men ändock något jag vill ska finnas, eftersom jag har några inlägg på gång. Alla låtar från 2013 har fått en egen spellista(varför den nu inte funnits tidigare…):

Lyssna i Spotify: Backtrack of the day 2013

Lyssna i WiMP: Backtrack of the day 2013

Du har väl förresten inte missat alla pärlor i de tidigare årens listor? Vill du läsa vad jag har skrivit om respektive låt, gå då till Sök-funktionen i högerkanten på den här sidan och skriv in antingen artist eller låt så får du träff. Listorna kan du spela genom att klicka på nedanstående länkar(och följ  dem gärna för att behålla dem bland dina egna listor):

Lyssna i Spotify: Backtrack of the day 2012
Lyssna i Spotify: Backtrack of the day 2011
Lyssna i WiMP: Backtrack of the day 2012
Lyssna i WiMP: Backtrack of the day 2011

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: