Skip to content

Popaganda 2014, Lilla Scenen: Twin Shadow, Betyg 3/5

31 augusti, 2014


Foto: Jonatan Södergren

Av Tommy Juto

Sverigevännen George Lewis Jr kämpar även han. Dels mot dåligt ljud som blir bättre redan till andra låten, men också för att hinna köra sitt set inom ett neddraget tidsintervall orsakat av Kelis-förseningen. Efter en rapp öppning med Five Seconds fyrar Lewis Jr — som det anstår någon med adelsklingande namn — av en champagnekork rakt ut i klungan framför honom. Skälet är att han och bandet firar sin sista spelning på sommarens Europaturné här och nu hos oss.

Energin och spelglädjen är påtaglig och tempot håller bra genom den förkortade speltiden, och Lewis Jr visar — inte utan stolthet — upp en prydlig Solstickan-tatuering(!) på överarmen. Sorgligt nog får vi ingen To the Top, vilket är priset vi får betala för programförskjutningen. En anledning så god som någon att se Lewis Jr och hans band nästa gång de hedrar vår stad med ett besök.

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: